Traseele noastre în Masivul Postăvaru

Important, dar facultativ: Pentru un acces rapid la informația de pe acest site vă oferim un … ghid de utilizare, executând click aici !

Legenda link-uri:

– link pe nume – fotoreportaj/fotoindicații de orientare;
– (*) – descriere traseu;
– (**) – informații din ziua parcurgerii.

Atenţie: imaginile au ipostaze de zoom, accesibile cu câte un click executat pe fiecare !

harta: Nae Popescu

Masivul Postăvaru se evidențiază în relieful montan limitrof Țării Bârsei prin nodul orografic omonim (cunoscut și sub numele Cristianu Mare), din care se desprind două brațe principale, Crucurul – de la care se ramifică cea mai extinsă rețea muntoasă a masivului – și Spinarea Calului, ce leagă masivul de culmea Carpaților de Curbură, dar prin intermediul Clăbucetelor Predealului.

Trasee:
1. Râșnov (Intrarea în Cheile Râșnoavei) – Muchia Cheii  – Vf. Postăvaru – Cabana Postăvaru – Valea Seacă – Muchia Poieniței – Intrarea în Cheile Râșnoavei (**)
2. BRAȘOV (La Iepure) – Dl. Chermen – Culmea Honterus – La Amvon/Scaunul Popii – Vf. Crucuru Mic – Groapa lui Simion – Vf. Crucuru Mare – Poiana Ruia – Peștera cu Lapte – Poiana Drester – Valea cu Apă – La Băncuță – Valea Hoților – Valea Cetății – La Iepure (**)

Important, dar facultativ: Pentru un acces rapid la alte informații de pe acest site folosiți … ghidul de utilizare, executând click aici !

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.